NL

Europe: EN

Belgium: FR | NL

France: FR

Germany: DE

Greece: GR

Italy: IT

Netherlands: NL

Poland: PL

Russia: RU

Spain: ES

Sweden: SE

United Kingdom: EN

Varkenskoteletten met pittige appelsapsaus

Porties:
4 Personen

Bereiding:
15 minuten

Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten:

• 4 varkenskoteletten
• 1 el plantaardige olie
• 1 ui, fijngehakt
• 1 teentje knoflook, geplet
• 250 ml Del Monte® 100%-appelsap
• 1 blik tomatenblokjes van 400 g
• 50 ml pittige chilisaus
• 2 el bruine suiker
• 1 el Worcestershiresaus
• 1 el citroensap
• ½ tl zout
• ¼ tl cayennepeper
• ¼ tl mosterdpoeder
• ¼ tl currypoeder

Preparation:

1)Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd het vet van de koteletten en bak ze een paar minuten aan elke kant in de olie in een bakpan. Schik de koteletten in een enkele laag in een grote ovenschaal. 2)Bak in dezelfde pan de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg de overige ingrediënten toe en roer goed om. Breng aan de kook en giet alles in de ovenschaal. Zorg ervoor dat alle koteletten volledig bedekt zijn met saus. 3)Dek lichtjes af met aluminiumfolie en bak gedurende één uur. Dien heet op.

Meer lekkere recepten

x