NL

Europe: EN

Belgium: FR | NL

France: FR

Germany: DE

Greece: GR

Italy: IT

Netherlands: NL

Poland: PL

Russia: RU

Spain: ES

Sweden: SE

United Kingdom: EN

Flammkuchen met perzik en blauwe kaas

Porties:
2 Personen

Bereiding:
15 minuten

Bereidingstijd:
5 minuten

Ingrediënten:

• 2 lente-uitjes
• 75 g blauwe kaas
• 25 g amandelen
• 1 rol flammkuchendeeg
• 125 g crème fraîche
• 200 g Del Monte Perzik partjes
• 5 g verse salie
• 2 el honing
• 2 handjes rucola
• Zout en peper naar smaak

Preparation:

1)Verwarm de oven voor op 230°C. 2)Snijd de lente-ui in dunne ringen en verkruimel de blauwe kaas. Hak de amandelen grof. 3)Rol het deeg uit op een met bakpapier bekleedde bakplaat en besmeer met de crème fraîche. 4)Verdeel de Perzikpartjes, blauwe kaas en blaadjes salie over de flammkuchen. Bestrooi met de amandelen en besprenkel met de honing. Breng op smaak met zout en peper naar wens. 5)Bak de flammkuchen 12-15 minuten in de oven tot het deeg goudbruin en krokant is. 6)Verdeel de rucola en lente-ui over de flammkuchen en snijd in stukken.

Meer lekkere recepten

x