NL

Europe: EN

Belgium: FR | NL

France: FR

Germany: DE

Greece: GR

Italy: IT

Netherlands: NL

Poland: PL

Russia: RU

Spain: ES

Sweden: SE

United Kingdom: EN

Fruitige couscous

Porties:
4 Personen

Bereiding:
5 minuten

Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten:

• 230 g couscous
• 3 el olijfolie
• 1 el boter
• 2 rode Del Monte®-uien, gehakt
• 4 grote Del Monte®-appels, geschild en gehakt
• 2 teentjes look, geschild en fijngehakt
• 1 Del Monte®-banaan, gehakt
• 2 el currypasta
• ½ tl kurkuma
• 150 ml witte wijn
• 250 ml groentebouillon
• Peper en zout, om op smaak te brengen

Preparation:

1)Bak de couscous bruin in olijfolie. 2)Smelt in een aparte pan de helft van de boter op een middelhoog vuur en fruit de uien. 3)Voeg na 10 minuten de resterende boter, appels, look en Del Monte® banaan-toe. Bak gedurende vijf minuten, onder voortdurend roeren tot alles zacht is. 4)Roer de currypasta, kurkuma en wijn erdoor en laat nog twee minuten koken voordat je de bouillon toevoegt en op smaak brengt met zout en peper. 5)Laat nog twee minuten doorkoken en voeg dan de couscous toe. Roer goed en dek af en laat nog drie minuten koken. 6)Maak de couscous los met een vork en controleer of hij gaar is naar jouw smaak. Serveer onmiddellijk.

Onze selectie

Meer lekkere recepten

x