NL

Europe: EN

Belgium: FR | NL

France: FR

Germany: DE

Greece: GR

Italy: IT

Netherlands: NL

Poland: PL

Russia: RU

Spain: ES

Sweden: SE

United Kingdom: EN

Halloween-Shots

Porties:
20 Personen

Bereiding:
15 minuten

Bereidingstijd:
10 minuten

Ingrediënten:

• 60 gram oranje gelatinepoeder
• kokend water, 230 ml
• 450 gram Del Monte-perziken, -abrikozen of -peren op sap of extralichte siroop, niet uitgelekt
• paars druivensap, 520 ml
• chocolademelkpoeder, 60 g
• 20 reageerbuisjes (met rekje)

Preparation:

1)Meng het gelatinepoeder en kokend water tot het poeder volledig is opgelost. 2)Pureer het ingeblikte Del Monte-fruit in de blender tot alles volledig glad is. 3)Meng dit met de gelatine en verdeel over de 20 reageerbuisjes (vul ze elk ongeveer voor de helft). Zet in de koelkast tot het stijf is. 4)Verwarm het druivensap in een pan tot het kookt- 5)Roer het chocolademelkpoeder erdoor tot het is opgelost; laat afkoelen in de koelkast. 6)Vul de reageerbuisjes met het druivensapmengsel. Steek een spiesje langs de zijkanten van het reageerbuisje in de gelatine, zodat het druivensapmengsel naar beneden loopt en er donkere strepen in de oranje gelatine ontstaan. OPMERKING: Gebruik voor volwassenen desgewenst mousserende wijn in plaats van het druivensap.

Meer lekkere recepten

x