Type your research (product, recipe, blog...)
Overnight oats met perzik, mango en gember
Ingrediënten:
• 80 g havermout
• 20 g chiazaad
•
250 ml ongezoete amandelmelk
•
½ tl kaneel
•
3 cm verse gember
• 200 g amandel yoghurt (of andere plantaardige yoghurt)
• 1 blikje (230g) Del Monte perzik partjes (inclusief sap)
•
1/2 blikje/bakje Del Monte mango parten
• 2 takjes munt (optioneel)
Bereiding:
1)Meng de havermout met het chiazaad, de plantaardige melk en de kaneel. Rasp de gember erbij en voeg 50 ml van het perziksap toe. Roer goed door. 2) Verdeel het havermout mengsel over twee potten en laat een nacht rusten in de koelkast. 3) Snijd de mango schijven in stukjes. 4)Roer vlak voor het serveren door en schep de yoghurt en de stukjes perzik en mango erop. Garneer eventueel met een takje munt.