Type your research (product, recipe, blog...)
Toast met peer en geitenkaas
Ingrediënten:
• 1 blik DEL MONTE® halve peren op sap (415 g), in schijfjes gesneden
• 10 sneden brood
• 3 eetlepels zachte geitenkaas
• Enkele takjes tijm
• 2 theelepels honing
• 1 witte ui, in halve ringen gesneden
• Olijfolie, om te bakken
Bereiding:
1)Verwarm een pan met wat olijfolie op een middelhoog vuur en karamelliseer de uien. 2)Begin met het fruiten van de ui en schep regelmatig om. Bak verder op een laag vuur gedurende 20 tot 30 minuten, tot de ui goudbruin is. De ui zal hierdoor zoeter smaken. 3)Neem een sneetje brood en smeer in met een laagje zachte geitenkaas. Leg hierop enkele schijfjes peer, enkele blaadjes tijm en werk af met wat honing. Dek af met een ander sneetje brood. 4)Grill de croque/tosti gedurende enkele minuten, tot het brood mooi goudbruin is. Serveer onmiddellijk.