Type your research (product, recipe, blog...)
Pannenkoekjes met ananas
Ingrediënten:
• 1 blikje DEL MONTE® ananasschijven op sap (560 g)
• 1 ei
• 75 ml melk
• 75 g zelfrijzend bakmeel
• 25 g boter
• 2 el honing
• Enkele muntblaadjes
Bereiding:
1)Klop een glad en dik beslag van het ei, de melk, vanillesuiker en het zelfrijzend bakmeel. 2)Smelt de boter in een ruime koekenpan. Schep van het beslag 4 pannenkoekjes in de pan. 3)Verdeel de helft van de uitgelekte ananasschijven over de pannenkoekjes en bak ze 5 à 6 minuten aan beide kanten goudbruin en gaar. 4)Snijd de overige ananasschijven in stukjes en meng ze met een beetje munt. 5)Serveer de pannenkoekjes met de ananasstukjes met munt en druppel er nog wat honing over.