Type your research (product, recipe, blog...)
Pannenkoekenpudding met peren van Del Monte®
Ingrediënten:
• 75 g boter
• 100 g lichtbruine muscovadosuiker
• 1 blik halve peren van DEL MONTE®, uitgelekt en in stukjes gesneden
• 100 g gewone bloem
• Snufje zout
• 1 ei
• 300 ml melk
• IJs om erbij te serveren
Bereiding:
1)Verwarm de oven voor op 200°C of gasstand 6. 2)Verhit de boter en suiker in een grote pan totdat alles is gesmolten. Voeg de peren van DEL MONTE® toe en laat nog twee minuten sudderen. 3)Haal de pan van het vuur en doe de peren van DEL MONTE® en de karamelsaus in een platte taartvorm. 4)Doe de bloem en het zout in een kom. Klop het ei luchtig met een vork in een aparte, kleine kom. Maak een kuiltje in het midden van het droge mengsel en voeg het ei met een beetje melk toe. Roer alles goed door elkaar en voeg beetje bij beetje de rest van de melk toe totdat alle bloem in het beslag is opgenomen. Klop goed wanneer alle melk is toegevoegd. 5)Giet het beslag over de peren van DEL MONTE® en bak ze 25 tot 30 minuten in de oven totdat het midden is gestold en de bovenkant goudkleurig is gebruind. Serveer met ijs.