Type your research (product, recipe, blog...)
Fruitijsjes
Ingrediënten:
• 1 blikje DEL MONTE® fruitcocktail op lichte siroop (227 g)
• 1 blik DEL MONTE® halve peren op sap (415 g)
• 12 eetlepels (suikervrije) limonade (sinaasappel)
Bereiding:
1)Giet de fruitcocktail en de peren af en vang het perensap op. 2)Pureer de peren met een staafmixer. 3)Verdeel de fruitcocktail over 12 ijslollyvormpjes (inhoud 75 ml). 4)Schenk in elk vormpje 1 eetlepel limonade, 1 eetlepel van het opgevangen perensap en 1 eetlepel water. 5)Verdeel de gepureerde peren over de vormpjes. Steek de stokjes in de vormpjes en zet de ijsjes minstens 6 uur in de diepvries. 6)Tip: voeg voor volwassenen naar wens een scheutje limoncello of sinaasappellikeur toe.