Type your research (product, recipe, blog...)
Fruitbowl met munt
Ingrediënten:
• 1 blik DEL MONTE® fruitcocktail op sap (415 g), uitgelekt
• 1 blik DEL MONTE® halve perziken op lichte siroop (420 g), uitgelekt en in schijfjes
• 1 blikje DEL MONTE® ananasblokjes op sap (230 g), uitgelekt
• 100 ml limonade (vlierbloesem of framboos)
• 800 ml (bruisend) mineraalwater
• 3 à 4 takjes munt
• 1 limoen, in plakjes
Bereiding:
1)Doe het uitgelekte fruit met de limonadesiroop in een mooie glazen schaal of kan. 2)Schenk het mineraalwater erbij. 3)Voeg de munt en plakjes limoen toe. 4)Tip: vang het sap en de siroop van het fruit op en voeg naar smaak aan de bowl toe. Voeg voor wat pit schijfjes gember of ringetjes rode peper toe.