NL

Europe: EN

Belgium: FR | NL

France: FR

Germany: DE

Greece: GR

Italy: IT

Netherlands: NL

Poland: PL

Russia: RU

Spain: ES

Sweden: SE

United Kingdom: EN

Bedrijfsoverzicht

Fresh Del Monte® is een van’s werelds belangrijkste verticaal geïntegreerde producenten, marketeers en distributeurs van kwalitatieve, verse en verwerkte fruit en groenten. Daarnaast is het een belangrijke producent en distributeur van bereid fruit en groenten, sappen, dranken, snacks en desserts in Europa, het Midden Oosten en Afrika. Fresh Del Monte® brengt haar producten wereldwijd op de markt onder het merk Del Monte, dat al meer dan 100 jaar symbool staat voor product kwaliteit, versheid en betrouwbaarheid. Del Monte® streeft er naar om de huidige en toekomstige behoeften van consumenten over de hele wereld te vervullen. Onze lange termijn visie is om de belangrijkste wereldwijde leverancier te worden van gezonde en voedzame voedingsmiddelen en dranken, zowel vers als bereid, voor consumenten van alle leeftijden.

GESCHIEDENIS

Fresh Del Monte® brengt haar producten wereldwijd op de markt onder het merk Del Monte, dat al meer dan 100 jaar symbool staat voor product kwaliteit, versheid en betrouwbaarheid.

Ontdekken

FRESH DEL MONTE

Fresh Del Monte® is een van’s werelds belangrijkste verticaal geïntegreerde producenten, marketeers en distributeurs van kwalitatieve, verse en verwerkte fruit en groenten. Daarnaast is het een belangrijke producent en distributeur van bereid fruit en groenten, sappen, dranken, snacks en desserts in Europa, het Midden Oosten en Afrika. Del Monte® streeft er naar om de huidige en toekomstige behoeften van consumenten over de hele wereld te vervullen. Onze lange termijn visie is om de belangrijkste wereldwijde leverancier te worden van gezonde en voedzame voedingsmiddelen en dranken, zowel vers als bereid, voor consumenten van alle leeftijden. Bezoek aub onze corporate website voor meer informatie over ons bedrijf www.freshdelmonte.com.

x