NL

Europe: EN

Belgium: FR | NL

France: FR

Germany: DE

Greek: GR

Italy: IT

Netherlands: NL

Polish: PL

Spain: ES

Sweden: SE

Brownies met gemarineerde abrikozen

Serving:
4 Aantal personen

Ingrediënten:

• Voor de brownies: 225gr kokosrasp
• 50gr pure chocolade
• 50gr zachte boter
• 50gr bloem
• 125gr suiker
• 1 ei
• Voor de gemarineerde abrikozen: 1 blik Del Monte® abrikozen op siroop 420 gr
• 1 el verse gember, geraspt
• 1 el Del Monte® citroenrasp
• 110gr suiker
• vanille ijs
• 1 cup coconut

Preparation:

1)Rooster de kokos in een droge koekenpan. Smelt de chocolade in een sauspannetje. Voeg de boter toe aan de chocolade en laat deze in de chocolade smelten. 2)Meng de overige ingrediënten voor de brownie door het chocolade mengsel en voeg de kokos toe. 3)Schenk het beslag in een ingevette vorm en bak in een voorverwarmde oven op 200 graden C tot de brownie droog is aan de bovenkant en nog wat plakkerig is van binnen. 4)Giet de abrikozen af en snijd ze in kleine blokjes. Meng de ingrediënten voor de marinade. Laat op kamertemperatuur even staan en roer steeds door zodat de suiker oplost. Voeg de abrikozen toe. 5)Serveer de brownie met de gemarineerde abrikozen en een bolletje vanille ijs.

You might also like

x