NL

Europe: EN

Belgium: FR | NL

France: FR

Germany: DE

Greek: GR

Italy: IT

Netherlands: NL

Polish: PL

Russia: RU

Spain: ES

Sweden: SE

United Kingdom: EN

Kaneel yoghurt pannacotta met mandarijnen

Serving:
4 Aantal personen

Ingrediënten:

• 2 blaadjes gelatine
• 450 gr slagroom
• 300 gr suiker
• 1 tl kaneel
• 450 gr yoghurt
• 1 blikje Del Monte® mandarijnen op sap 321gr
• Sap van 1 Del Monte® limoen
• 2 tl vanillesuiker

Preparation:

1)Laat de gelatine blaadjes een paar minuten in koud water weken. Breng in een sauspannetje de slagroom met de suiker aan de kook. 2)Haal de pan van het vuur. Knijp de gelatine blaadjes goed uit en voeg ze toe aan de slagroom en roer goed door. Voeg de kaneel en de yoghurt toe. 3)Roer tot een glad mengsel. Verdeel over de eenpersoonsvormpjes en laat ze afgedekt 2 uur opstijven in de koelkast. Giet de mandarijnen af. Schep ze om met het limoensap en de vanillesuiker. 4)Haal de pannacotta uit de vormpjes en serveer ze met de mandarijnensalade.

You might also like

x