NL

Europe: EN

Belgium: FR | NL

France: FR

Germany: DE

Greek: GR

Italy: IT

Netherlands: NL

Polish: PL

Russia: RU

Spain: ES

Sweden: SE

United Kingdom: EN

Garnalen curry met ananas

Serving:
4 Aantal personen

Ingrediënten:

• 450gr Del Monte® Gold® Extra Sweet ananas of 1 literblik Del Monte® Ananasschijven
• 1 kleine ui in dunne plakjes
• 700gr grote rauwe garnalen (gepeld)
• 1 groene paprika in reepjes
• 1 Del Monte® mango in smalle repen, of 1 blik Del Monte® Mangoschijven op siroop 425gr in smalle repen
• 1 el olie
• 2 el kerriepoeder
• 280ml kokosmelk
• 2 el vissaus
• Chilisaus naar smaak
• 1 tl suiker
• 75gr verse basilicum, fijngehakt

Preparation:

1)Verhit de olie in een pan met dikke bodem op een middelhoog vuur. Fruit de plakjes ui en schuif ze naar de zijkant van de pan. Voeg de garnalen en kerriepoeder toe en bak de garnalen ongeveer 2 minuten per kant. 2)Voeg de paprika toe en roer goed door. Bak tot de paprika zacht wordt. Voeg vervolgens de ananas, mango, kokosmelk, vissaus, chilisaus en suiker toe. 3)Laat ongeveer 2-4 minuten sudderen. Haal de pan van het vuur en strooi de basilicum er over. Serveer met jasmijn rijst en geniet.

You might also like

x