NL

Europe: EN

Belgium: FR | NL

France: FR

Germany: DE

Greece: GR

Italy: IT

Netherlands: NL

Poland: PL

Russia: RU

Spain: ES

Sweden: SE

United Kingdom: EN

Wraps met geroosterde ananas en garnalen

Porties:
2 Personen

Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten:

• 1 blik DEL MONTE® ananasschijven op sap (435 g)
• 200 g grote gepelde garnalen
• 4 tortilla wraps
• 100 g babyspinazie, gewassen
• 1 avocado, ontpit en in dunne plakjes gesneden
• Fijn geraspte schil en sap van 1 sinaasappel
• Klein handje fijngehakte koriander
• 1 limoen
• 2 teentjes knoflook, fijngehakt of geperst
• 2 eetlepels olijfolie
• ½ theelepel fijn zeezout
• ½ theelepel zwarte peper

Preparation:

1)Meng in een grote kom de garnalen met de sinaasappelschil, limoenschil, knoflook, 1 eetlepel olijfolie, zout en peper. Dek af en zet minstens 1 en maximaal 3 uur in de koelkast. 2)Als u klaar bent om te koken, verwarmt u de oven voor op 220°C en smeert u een grote bakplaat licht in met olie. 3)Besprenkel de ananas met de resterende 1 eetlepel olijfolie en verdeel het in een enkele laag over de bakplaat. 4) Rooster de ananas ongeveer 20 tot 25 minuten tot ze goudbruin zijn aan de randen. 5) Haal ondertussen de garnalen uit de marinade en laat het overtollige vocht eruit druipen. Voeg de garnalen de laatste 8 minuten toe aan de ananas, totdat ze gaar zijn. Haal beide uit de oven en zet apart voor de bereiding. 6) Verwarm de wraps en beleg daarna met de babyspinazie, de geroosterde ananas, garnalen, avocado en de rest van de koriander op. Vouw de zijkanten van de wraps naar binnen en rol ze strak op. Wikkel in bakpapier en snijd in tweeën om te serveren.

Meer lekkere recepten

x