NL

Europe: EN

Belgium: FR | NL

France: FR

Germany: DE

Greece: GR

Italy: IT

Netherlands: NL

Poland: PL

Russia: RU

Spain: ES

Sweden: SE

United Kingdom: EN

Kip met perzikschijfjes en couscous

Porties:
4 Personen

Bereidingstijd:
50 minuten

Ingrediënten:

• 1 blikje DEL MONTE® perzikschijfjes in sap (415g)
• 4 kippenborsten
• 150 g couscous
• 100 g pompoenpitten
• 100g feta
• 1 sjalot
• Lichte honing-mosterddressing, om te serveren
• Koriander, om te garneren

Preparation:

1)Kruid de kippenborsten met wat zout en peper en braad ze in de oven op 190°C gedurende 30 à 35 minuten. 2)Versnipper de kippenborsten en laat ze afkoelen. 3)Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. 4)Laat de perzikschijfjes uitlekken en meng met de gehakte sjalotten, verkruimelde feta, koriander en couscous. 5)Voeg de gescheurde kippenborsten toe en meng door elkaar. 6)Voeg een lichte honing-mosterddressing toe en serveer.

Meer lekkere recepten

x